Nu har resan tagit oss till Gävleborg. Två vackra städer och intresserade åhörare. Vi har aldrig tidigare upplevt så välorganiserade förberedelser och organisering av föreläsningar. Stort tack till Kristina H och Christine B! Mycket intressanta diskussioner och ett aktivt deltagande på båda ställen. Och alla som ville träna hands-on! Tiden bara rann i väg och till slut hade vi till och med lite problem att hålla schemat. Notears resan går vidare - kul att ha er alla med på tåget. Lycka till!

3 kommentarer

Hanna - Mitt liv som förlossningsskadad

01 Nov 2015 18:47

Heja heja. Ni hör ett så viktigt jobb! <3

Hanna - Mitt liv som förlossningsskadad

01 Nov 2015 18:47

Heja heja. Ni gör ett så viktigt jobb! <3

glad barnmorska

02 Sep 2016 23:22

vill bara skriva en liten kommentar och beskriva min tacksamhet inför det jobb ni gjort. jag är en av de barnmorskor som fått äran att få ta del av eran kunskap.( när ni var i Gävle) vi har tränat på dockor ihop, vi har förlöst ihop och för mig blev det som en aha upplevelse, jag förstod på en gång vad jag tidigare gjort fel och fick känslan i mina händer om hur det nu skulle vara. tusen tack, tusen tack inte en sfinterruptur så långt ögat kan nå. tack å tack igen.

Svar: Vi är glada för din och alla födande kvinnors skull! Om flera kunde vara lika öppna för ett nytt sätt att jobba kunde situationen vara mycket bättre i Sverige. Jobba på allihopa! En trevlig höst till dig! Kram
preventtears.com

Kommentera

Publiceras ej